AG Mak niebieski mielony termostabilizowany 100% 500 g
Stosować do bezpośredniego spożycia, do przygotowywania dań, nadzienia, do posypywania ciast itp. Nadaje się również do dalszego przetwarzania w zakładach przetwórstwa spożywczego lub zakładach gastronomicznych - do pieczenia, gotowania.
Skład
mletá semena máku modrého 100 %
Wartość odżywcza – 100 g produktu
Wartość energetyczna | 2 170 kJ/518,5 kcal |
---|
Tłuszcz | 43 g |
---|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 5,1 g |
Węglowodany | 7,6 g |
---|
w tym cukry | 2,8 g |
Białko | 21 g |
---|
Sól | 0,01 g |
---|
Pozostałe | g |
---|
Zawartość alergenów
Alergen 1 – stopové množství | Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies, |
---|
Alergen 5 – stopové množství | orzeszki ziemne |
---|
Alergen 8 – stopové množství | orzechy (migdały, orzechy laskowe, orzechy włoskie, orzechy nerkowca, pekan, orzechy brazylijskie, pistacje, makadamia)_x000D_
|
---|
Alergen 11 – stopové množství | sezam |
---|