AG Vending Soup - barszcz zupa instant 1000g
AG Vending Soup - barszcz zupa instant 1000g , zupa jest przeznaczona głównie do segmentu vendingu, ma charakterystyczny smak i wysoką jakość. Starannie skomponowany skład zapewnia doskonałą jakość oraz wyborny aromat i bukiet smakowy. Bardzo dobra rozpuszczalność, stabilna gęstość nasypowa, nie zbryla się w automatach.
AG Vending Soup - barszcz zupa instant to produkt doceniany przez konsumentów. Jest bardzo dobrze rozpuszczalny, dzięki czemu nie ma najmniejszych problemów z jego dozowaniem. Wykwintnie dobrana gama składników pozwala na uzyskanie wymarzonego smaku. Dzięki skomponowanym elementom napoju maszyna jest w stanie zaserwować odbiorcy idealny napój.
AG Vending Soup - barszcz zupa instant:
- Doskonały, zbalansowany aromat i smak dzięki starannie dobranej kompozycji dobranym składnikom
- Profesjonalny produkt przeznaczony do automatów vendingowych, zapewniający najwyższą jakość
- Ekonomiczne opakowanie o pojemności 1000g
- Marka z długą tradycją na rynku vendingowym
Skład
Cukier, suszony koncentrat soku buraka czerwonego 16 %, maltodekstryna, sól, wzmacniacz smaku E621, tłuszcz palmowy, hydrolizat białka sojowego, regulator kwasowości E330, ekstrakt drożdżowy, pieprz czarny 1,1%, suszona natka pietruszki, wzmacniacz smaku E635, aromaty, aromat dymu wędzarniczego, substancje przeciwzbrylające: E341, E551; olej rzepakowy. Produkt może zawierać: zboża zawierające gluten, jaja, mleko (łącznie z laktozą), seler, gorczycę.Dawkowanie
12 g / 180 ml gorącej wody. Nie gotować.
Wartość odżywcza – 100 g produktu
| Wartość energetyczna | 1 395 kJ/333,3 kcal |
|---|
| Tłuszcz | 4,4 g |
|---|
| w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 2,4 g |
| Węglowodany | 71,2 g |
|---|
| w tym cukry | 50,7 g |
| Białko | 2,5 g |
|---|
| Sól | 12,9 g |
|---|
| Pozostałe | g |
|---|
Zawartość alergenów
| Alergen 1 – Śladowe ilości | Zboża zawierające gluten (pszenica, żyto, jęczmień, owies) |
|---|
| Alergen 3 – Śladowe ilości | jajka |
|---|
| Alergen 7 – Śladowe ilości | mleko |
|---|
| Alergen 9 – Śladowe ilości | Seler |
|---|
| Alergen 10 – Śladowe ilości | Gorczyca |
|---|