TA WERSJA STRONY JEST WERSJĄ TESTOWĄ, ZAKUP NIE JEST MOŻLIWY.
Wpisz wyszukiwane słowo
 /Rejestracja.

AGIBERIA Lody o smaku czekoladowym 1000g

Agiberia Ice Cream o smaku czekoladowym to prosty sposób na przygotowanie mlecznych lodów.
Opakowanie: 1000 g.
Cena może być wyświetlana tylko zalogowanym klientom. Zaloguj się lub skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta.
Produkt aktualnie jest niedostępny i nie można go kupić

AGIBERIA Lody o smaku czekoladowym 1000g

Marka:
Agiberia
Kod:
28935
Jednostka:
szt.
Smak:
Czekolada
Gramatura:
1 kg (szt.)

Lody Agiberia mają charakterystyczny smak, doskonałą stabilność i kremową konsystencję. Karton sprzedawany jest w opakowaniu po 10 sztuk (1 opakowanie = 1 kg).
Skład
Pełnotłuste mleko w proszku, cukier, dekstroza, odtłuszczone kakao w proszku 7,8% (odtłuszczone kakao w proszku, regulator kwasowości: E 524 i E 501i), odtłuszczone mleko w proszku, serwatka w proszku, środek spieniający (syrop glukozowy, całkowicie zestalony tłuszcz kokosowy, emulgatory: E 471 i E 472a, białka mleka, stabilizator: E 340ii), stabilizator: E 415, E 412 i E 466, substancja przeciwzbrylająca: E 341.
Dawkowanie
1 kg / 2 l zimnej wody.
Wartość odżywcza – 100 g mieszanki
Wartość energetyczna1 803 kJ/430,8 kcal
Tłuszcz13 g
    w tym nasycone kwasy tłuszczowe9 g
Węglowodany58 g
    w tym cukry57 g
Białko16 g
Sól0,7 g
Pozostałe  g
Zawartość alergenów
Alergen 7 – Zawieramleko
Typ produktu
Mieszanka instant do przygotowania lodów o smaku czekoladowym.
Sporządzanie
Wsyp zawartość opakowania do 2 litrów zimnej wody pitnej i wymieszaj. Odstawić na co najmniej 15 minut, delikatnie wymieszać i przelać do maszyny do lodów.
Przechowywanie
Suche, czyste, chłodne warunki przechowywania w temperaturze max. 25 °C i względnej wilgotności powietrza wynoszącej max. 70 %, oddzielone od towarów, które mogłyby zagrozić jakości i bezpieczeństwu zdrowotnemu produktu.
Pozostałe informacje
Producent, , ,
Smak
Czekolada
Trwałość (miesięcy)
15
Informacje logistyczne
Cena/jednostkaIlość sztukWaga
szt.11 kg

Klienci kupują również